Spring naar inhoud

Hart en (hove)nieren

‘Wat doe je voor werk?’ ‘Tuinontwerper?’ ‘Ohh.. hovenier!’

Niet helemaal! Ik kwam als hovenier, ik zag wat beter kon, en ik overwon de drang naar vastigheid door mijn baan op te zeggen en een eigen bureau als tuinontwerper te beginnen.

Naam? G-creation.
Opgericht? Juli 2014.
Slogan? Touched by nature.
Waarom? Hard hoofd in hovenieren.
Opleiding? Tuin- en landschapsinrichting – Van Hall Larenstein

Klinkt dit rooskleurig? Nogal! Is dit het ook? Vaak niet! Ik leef veelal als kluizenaar in mijn kantoor omringd door schetsen en gekleurde stiften. Zo chaotisch als mijn kapsel is, zo chaotisch zijn mijn creatieve ideeën. Met als uitkomst… een tot op de centimeter uitgewerkte 3D-tekening met jouw wensen op een verrassende manier geïntegreerd!

Waar ik vooral standaard ‘ontwerpen’ zie in ons groen (lijkt jouw tuin niet verdacht veel op die van de buurman?), betrek ik het landschap, het huis en zelfs het interieur hiervan in mijn ontwerpen. Spannende maar evenwichtige composities met gebruik van duurzame en in het oog springende materialen kenmerkt mijn werk. Mijn drijfveer is mijn passie om architectuur te combineren met het creëren van een praktische leefomgeving. Met deze passie doe ik verschillende werkzaamheden bij de agrarische natuurvereniging de PAN en ben ik voornamelijk bezig met het ontwerpen van tuin- en landschapstekeningen.

Voor wie mag ik het verschil maken?

Gerben Huurneman
Gerben Huurneman

Gerben Huurneman
Tuinontwerper in hart en nieren

Delen vinden we leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.